Футболистите на Банско излизат срещу Пирин-Благоевград в първата си контрола

Снимка: ФК
Снимка: ФК "Банско"

Мъжкият представителен отбор на ФК „Банско“ стартира лятна подготовка на 27 юни. Старши-треньорът Борислав Хазуров и помощникът му Иван Топузов събират футболистите в 17:00 часа на клубния стадион в курортния град.

Първата планирана контрола е на 12 юли срещу изпадналия от елита тим на „Пирин“ (Благоевград). Следва проверка срещу друг „Пирин“ - завърналия се в Югозападната Трета лига „Пирин“ (Гоце Делчев).

На 19 юли банскалии ще премерят сили срещу третия от последния шампионат в групата – „Ботев“ (Ихтиман), а за 26 юли все още се търси противник.

Програма за лятната подготовка:

  • 27 юни – първа тренировка
  • 12 юли – Банско – Пирин (Благоевград)
  • 17 юли – Банско – Пирин (Гоце Делчев)
  • 19 юли – Банско – Ботев (Ихтиман)
  • 26 юли – търси се съперник

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини