Неделята е щедра: Носи ни слънце и приятни температури

Снимка: pixabay.com
Снимка: pixabay.com

Днес ще бъде слънчево. Следобед над западната половина от станата ще има купеста облачност, но ще остане почти без валежи. Вятърът от изток-североизток временно ще се усили. Максималните температури ще бъдат между 20° и 25°, в София - около 21°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа умерен североизточен вятър. Максимални температури: 21°-23°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, но с тенденция на отслабване.

Над планините ще бъде предимно слънчево, след обяд с купеста и купесто-дъждовна облачност. На отделни места в масивите от западната половина на страната ще превали краткотраен дъжд. Възможно е и да прегърми. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра - около 10°.

В понеделник ще преобладава слънчево време. Около и след обяд над североизточните райони и планините в Западна България ще се развива купеста облачност и на отделни места там ще превали. В сутрешните часове ще е почти тихо и на отделни места в котловините и низините за кратко ще има мъгла.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини