Красивите абитуриенти на Банско преминаха под 12 арки по пътя към нови житейски приключения

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

С много радост, вълнение и емоции, зрелостниците от Випуск 2024 на ПЛТГ „Никола Вапцаров”, Гимназия по туризъм „Алеко Константинов“, Професионална гимназия по електроника и енергетика и  Средно училище "Неофит Рилски"  празнуваха завършването на средното си образование.

Под бурните овации на банскалии и гостите на града, те дефилираха до площад „Никола Вапцаров“, като преминаха под 12 тържествени арки -  символ на прехода им към новия живот.

Абитуриентите бяха поздравени от кмета на община Банско Стойчо Баненски, който им пожела на добър час  по  пътя, който са избрали.

Бъдете умни и дръзки, виждайте доброто и красотата около себе си и ги създавайте. Каквото и да решите да правите – нека успехът ви съпътства навсякъде. Правете това, което обичате и обичайте това, което правите, емоционално се обърна към зрелостниците кметът и им пожела весел празник на абитуриентските балове.

                                       Банско-абитуриенти24

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини