Пастирът в село Влахи е застрелян, разследват убийство

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

33-годишният пастир А.Ч., който бе открит мъртъв в къща в село Влахи, е застрелян, образувано е досъдебно производство по случая. Разследването е под ръководството на Окръжна прокуратура – Благоевград. Той бе намерен бездиханен от своя работодател рано сутринта вчера в приземен етаж на двуетажна масивна постройка в махала на кресненското село.

Открит е от фермера мъртъв, имал е тежко нараняване в областта на главата. По предварителни данни смъртоносното нараняване е причинено от боеприпас, което означава, че пастирът е застрелян. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 115 от Наказателния кодекс - убийство.

Извършени са неотложните първоначални действия по разследването – оглед на местопроизшествие, изземване на следи и вещи от местопроизшествието, освидетелстване на лица, разпити на свидетели, назначена е съдебномедицинска експертиза. Продължава активното провеждане на действия по разследването.

Местни хора споделиха, че мъртвият мъж не е от община Кресна, той работел като пастир при местен животновъд.

Всеки ден фермерът посещавал пастира, за да му носи храна и да нагледа животните си. Вчера сутринта обаче се натъкнал на трупа на работника си.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини