Румънка се заби с колата си в бетонна стена край пътя Симитли-Кресна

Снимка: istok
Снимка: istok

Жена катастрофира с колата си на пътя между Симитли и Кресна. Инцидентът на ПП Е-79 е станал към 12:43 часа днес. Веднага е получен сигнал за ПТП-то.

По първоначална информация лек автомобил с румънска регистрация е самокатастрофирал, като се е блъснал в бетонна стена и се е преобърнал. Водачката е транспортирана за извършване на медицински преглед в МБАЛ-Благоевград. Най-вероятно тя е изгубила управлението на колата, тъй като й е прилошало. Предстои да се изясни точната причина за инцидента след огледа на мястото и разпита на пострадалата.

Движението се осъществява в едната пътна лента. Регулира се от полицейските служители на място. Препоръчва се на водачите на МПС да се движат внимателно в района на катастрофата и да спазват указанията на пътните полицаи. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини