Кандидат-депутати на ИТН в Благоевград: Ще работим за развитие на всички региони в страната

Кандидат-депутати на ИТН в Благоевград: Ще работим за развитие на всички региони в страната

Кандидат-депутати и симпатизанти на ПП „Има такъв народ“ проведоха срещи с десетки жители на Благоевград днес. Доста хора се спряха край шатрата, която бяха разположили пред Ларго мол в центъра на града, за да разговарят с младите и енергични представители на ИТН.

„В следващия парламент ще работим за развитието на всички региони в страната. Ще следим как се харчи всеки лев от бюджета, защото това са пари на българските граждани. Ще настояваме за прекратяване на безконтролното теглене на огромен държавен дълг, което вдигна цените с над 30% за последните три години. Като депутат съм съдействал за финансирането на няколко проекта в Благоевград, ще продължа да го правя, ако получа доверието на моите съграждани“, сподели депутатът Станислав Богдански, който е втори в листата, а водач е председателят на парламентарната група и зам.-председател на партията Тошко Йорданов.  

Предизборната кампания на ИТН преминава всеки ден е очи в очи с гражданите, за да се чуят проблемите на хората.

ИТН е гарант за връщането на здравия разум и в политиката, и в живота. Депутатите на партията ще изготвят политики за грижа към младите семейства. Ще търсят финансиране на детски заведения и училища в малките населени места. Ще настояват за здравни грижи по селата.

Всички от отбора на партията в Пиринско са категорични в успеха си на 9 юни, защото имат силни кандидат-депутати и водят позитивна кампания близо до хората.

Затова нека избирателите ни подкрепят с бюлетина №1, призовават от ИТН.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

                                         ИТН24-Блг

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини