Фестивал на ученическите оркестри вдъхновява жители и гости на Банско

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
Фестивал на ученическите оркестри под надслов "Ваканция, ура" ще се проведе в град Банско. Музикалното събитие ще е на 5 и 6 юли на площад "Никола Вапцаров". В парада ще участва Духов оркестър "Вапцаров" на възпитаниците на Професионална агротехническа гимназия „Никола Йонков Вапцаров“ от град Бяла Слатина.
 
Музикантите ще представят името на патрона на своето училище в родния му град. Представителен блок от възродения училищен духов оркестър е подготвил програма от маршове и хора, с които да заредят с положителни емоции жителите и гостите на Банско.
 
Оркестърът се ръководи от музикантите педагози Ангел Докторовски и Христина Николова. А по улиците на града под Тодорка вече се усеща атмосферата на предстоящия вълнуващ празник.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини