Днес получаваме вчерашното време под индиго - слънце, облаци, дъжд и бури

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Днес облачността над страната ще бъде предимно значителна, купеста и купесто-дъждовна. На много места, главно в Западна и Централна България ще има валежи. В отделни райони там ще има и гръмотевични бури, има условия за локални интензивни явления, значителни количества на валежите и за градушки. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 19° и 24°, в София – около 19°.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни валежи от дъжд и гръмотевици, над 2700 m валежите ще са от сняг. Ще духа умерен север-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 14°, на 2000 метра – около 7°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, над южното крайбрежие по-често значителна и там ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Ще духа до умерен вятър със северна компонента. Максималните температури ще са между 19° и 21°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини