Безплатен скрининг срещу рак на дебелото черво се извършва в Банско

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

„Грижи се за себе си, за да го правиш и за другите – изследвай се безплатно!“ - това е мотото на Националната кампания за безплатен скрининг срещу рак на дебелото черво.

Като участник в кампанията за ранно откриване на рак на дебелото черво и диагностициране на заболяването в неговия предклиничен стадий, когато лечението е най-ефективно, СМДЛ „МЕГАЛАБ“ приканва жителите на община Банско да се възползват от възможността за безплатно изследване.

Тестването ще се извършва до 30 юни в лаборатория „Мегалаб“ в гр. Банско, ул.“Цар Симеон“ 26 (на кръговото кръстовище при Била).

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини