Вандали съсипаха цветни алеи в центъра на Разлог, задигнаха лилиуми

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог
Вандали вилняха в центъра на град Разлог и унищожиха красиви цветни алеи.
 
Деянието е извършено вчера, то е установено от служителите на Общинска администрация от отдел „Озеленяване“. В центъра на града снощи са откраднати лилиуми и мушката от засадените цветни алеи, стъпкани са цветовете и на много растения.
 
От Община Разлог призоваха извършителите да върнат откраднатите цветя на местата им по най-бързия възможен начин. В противен случай те ще бъдат санкционирани.
Ръководството на община Разлог се обръща с молба към всички граждани да пазят цветните алеи, да сигнализират за посегателства върху общинското имущество, за да се ограничат подобни вандалски прояви.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини