Мъж прободе с ножица в главата приятелката си от Узбекистан

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Фрапиращ случай на домашно насилие във Великотърновско. Млад мъж прободе няколко пъти с ножица по главата половинката си, която е от Узбекистан, информира NOVA. Случаят е от град Елена, където близо 20 години по-младият мъж е нанесъл нараняванията с ножицата от ревност.

„Жената беше неадекватна. С много рани по главата – най-вече по лицето, клепачите и ушната мида. Тъй като повечето рани бяха в областта на очите – тя беше приета в Очно отделение. освен това имаше дълбока рана на ръката и наранявания по долните крайници, поради което беше обработена от хирург. Тя вече е по-добре. Малко е стресирана, но вече се възстановява. Комуникираме на българо-руски език. не може да говори български, но го разбира”. Това заяви в ефира на „Здравей, България” д-р Елка Миланова, началник на Очно отделение МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов”.

„Живеем е едно дежа вю. С над 30 години стаж съм в хирургията и напоследък се наблюдава една опасна тенденция – тези случаи на домашно насилие да ескалират”, подчерта д-р Николен Стойнев, началник на Хирургичното отделение, МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов".

Той подчерта, че жената - освен прободните рани, е имала и много охлузвания и синини в областта на шията. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини