Името лъже! Дърварите спечелиха първото място по футбол в Черниче, дариха пари за лечението на Вили

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

За трета поредна година първото място в традиционния великденски футболен турнир в село Черниче спечели отборът на „Дърварите“. Футболистите му надиграха „Струма Черниче“ във финала. Третото място остана за младите надежди от отбора на „Фиорентина“.

Интересни бяха всички футболни срещи в двудневния турнир. За поредна година бе спазена традицията, а деца, младежи и приятели на футбола се включиха в спортната надпревара, организиран с подкрепата на кмета на село Черниче Георги Стефанов и Община Симитли. Главен съдия на финалната среща между „Дърварите“ и „Струма Черниче“ бе кметът на община Симитли Апостол Апостолов, който лично награди финалистите.

Тази година индивидуалната награда за „Голмайстор“ беше връчена на Слави Апостолов, за „Най-добър вратар“ бе отличен Илиян Илиев, а наградата за „Най-добър нападател“ бе поделена между Богдан и Денислав от отбора на „Сините дяволи“.

Момчетата от отборите, които участваха в турнира, се забавляваха от сърце, но и от сърце се включиха и в редицата благотворителни акции в помощ на Вили от Крупник. По предложение на всички средствата от таксата за участие на тимовете в надпреварата ще бъдат дарени в помощ на Величка Маринкова. 

39-годишната жена е диагностицирана с онкологично заболяване. Вече няколко месеца младата жена преминава през няколко курса лечение, но в момента се налага спешно лечение в чужбина. Семейството и близките й са инициирали дарителска кампания, защото сумата, необходима за лечението, е непосилна за тях. Затова се разчита на добрината на жителите на общината.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини