ДПС със силна листа и заявка за три мандата в Пиринско, водач е Делян Пеевски, втори е Йордан Цонев

Снимка: ДПС - Благоевград
Снимка: ДПС - Благоевград
Днес областният председател на ДПС -Благоевград Ведат Хюсеин официално регистрира в РИК - Благоевград листата на партията с кандидати за народни представители от 1 МИР-Благоевград. Водач отново е председателят на партията Делян Пеевски, който води и листата в Кърджали. 
 
Втори е дългогодшният депутат Йордан Цонев, който е водач във Велико Търново. Третото място е за съпредседателя на Младежи - ДПС и общински лидер в Благоевград - Ибраим Зайденов, който е и общински съветник в областния център. Прави впечатление, че този път в листата не е настоящият депутат Елхан Кълков от сатовчанското село Плетена.

„За всички избиратели на партията е чест и привилегия, че г-н Делян Пеевски отново е водач на листата в Пиринския край. На второто място е един от най-добрите парламентаристи и специалист по бюджетите Йордан Цонев. В листата има млади и подготвени кадри от структурата в региона, както и доказани имена в партията и в политическия живот на страната. Последните два пъти на парламентарните избори бяхме на косъм от трети мандат. Сега сйм убеден, че ще имаме трети мандат благодарение и на енергията, която г-н Пеевски вля и в региона, и в партията, след като стана председател", заяви днес кметът на община Белица - Радослав Ревански.  

Той и останалите активисти на ДПС вярват, че партията ще постигне един силен и впечатляващ резултат на предсрочните парламентарни избори на 9 юни и в страната, и в Благоевградска област. Кметът на Белица увери, че ДПС ще води позитивна кампания с ясни послания към хората и с една цел - да се преодолеят натрупаните проблеми и взетите решения да са в полза на гражданите.

Ето и имената в листата на ДПС за 1-ви МИР:

1. Делян Славчев Пеевски
2. Йордан Кирилов Цонев
3. Ибраим Ибраимов Зайденов
4. Фатима Исмайл Йълдъс
5. Ахмед Ахмедов Вранчев
6. Ерик Юсуфов Фейзиев
7. Шабан Шабан Хаджиоли
8. Мустафа Муса Сирачки
9. Милена Линкова Бунцева
10. Къдри Бакиев Инузов
11. Атидже Салих Манзурска
12. Иман Ивова Вакльова
13. Мелиха Рифат Акбулут
14.Росица Бисерова Медарова
15. Айше Мустафова Мазгалджиева
16. Асим Илхан Чауш
17. Стойчо Маринов Ризов
18. Яхя Мустафа Сантур
19. Суат Хасан Кунгьова
20. Кадрие Салиева Джамбазка
21. Симеон Филипов Ангелов
 

 

Още новини