Отборът на Мездрата грабна купата навръх Великден в село Полена

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

На Великден се проведе финалът на традиционния великденски турнир в симитлийското село Полена. В памет на приятеля на всички - Десо от Полена, малки и големи се включиха в спортната надпревара.

В двудневния турнир се надпреварваха седем отбора, но големият победител, който вдигна купата за почетното първо място, бе отборът на „Мездрата“. На второ място се класира отборът на „Центъро“, а момчетата от „Квартало“ завоюваха третото място.

За голмайстор и най-добър нападател на турнира бе отличен Ивайло Мутавчийски, а за най-добър вратар - Спаско Кръстев. Кметът на Полена Веселин Топузов награди отборите и индивидуалните призьори. Той благодари на всички за проявение феърплей и емоциите, като им пожела светли великденски празници. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини