Проблем със стадиона на Балкан праща Вихрен да играе на помощно игрище

Снимка: ФК
Снимка: ФК "Вихрен"

Отборът на "Вихрен" (Сандански) гостува след два дни на "Балкан" (Ботевград). Двубоят от междинния 33 кръг на Югозападната Трета лига е на 8 май (сряда) от 18:00 часа в Ботевград и домакините вече са обявили, че ще приемат санданчани на помощния терен, а не на основния терен на стадион „Христо Ботев“.

Според домакините от Ботевград причината е лек проблем около терена на „Христо Ботев“, което налага двубоят да се играе на помощното игрище, намиращо се между стадиона и спортна зала „Арена Ботевград“. Любопитното е, че последните няколко мача "Балкан" приемаше своите съперници на основния обновен терен на „Христо Ботев“. Там игра и срещу тима на "Левски II" (София) само преди няколко дни…

Ръководството на "Вихрен" отново осигури лагер на отбора преди гостуването, който ще е в София.

Старши-треньорът на санданчани Наджи Шенсой няма да може да разчита на контузения основен бранител Даниел Кикиово и наказания Георги Иванов. Защитникът пропуска 2 срещи, тъй като е санкциониран за натрупани 9 жълти картона.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини