Концерт на Великден разигра жители и гости на град Белица

Снимка: Община Белица
Снимка: Община Белица
Голям концерт за Възкресение Христово украси центъра на град в Белица с танци, народни носии и вдъхновяващо настроение. Много жители и гости на планинския град се включиха в музикалната фиеста, която започна вчера в 11:30 часа. Площадът се изпълни с многобройна публика.
 
Талантливата фолклорна певица Радостина Паньова изпълни душите и сърцата на хората с китка от песни от Пиринския край и нейни авторски напеви. Кръшни български хора се извиха на мегдана от Танцова формация “Искърска плетеница“ и хората, които споделиха този вълнуващ концерт.
 
С нов репертоар от песни се представи и Фолклорен ансамбъл - Белица. А оценката за тях бе красноречива с аплодисментите на зрителите и танцуващите.
 
Поздравително слово от името на кмета на община Белица Радослав Ревански прочете заместник-кметът Сабит Гагъм.
 
 
 
 
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини