Топла, спокойна и празнична събота ни поднася времето, слънцето ще е навсякъде

Снимка: istok
Снимка: istok

Днес ще е предимно слънчево. Около обяд над Западна България, а след обяд и над Централна, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места в планинските райони там ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 18° и 23°, малко по-високи на места в Горнотракийската низина. В София максималната температура ще е около 18°.

Над масивите от Западна България и района на Централен Балкан ще се развива купеста, след обяд и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Над около 2400 m валежите ще са от сняг. Над източните райони от Стара планина, Странджа и Сакар ще е почти без валежи. Вятърът ще е умерен от изток, по високите и открити части ще е от юг-югоизток. Максималната температура на 1200 m ще е около 11°, на 2000 m - около 5°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 16°-18°. Температурата на морската вода е 14°-16°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини