Заловиха подпалвач на кола в санданското село Лешница

Снимка: istok
Снимка: istok

Лек автомобил „Сузуки“ е лумнал в пламъци снощи към 23:27 часа, малко след това е подаден сигнал на телефон 112 за горящата кола в санданското село Лешница. Нанесените щети по автомобила са разтопена пластмаса на предния ляв калник и разтопени чистачки и решетка в областта на предното стъкло.  От органите на реда със заповед за задържане до 24 часа в ареста е вкаран 37-годишен мъж от същото село. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Автомобилът е собственост на столична лизингова компания и е ползван от местен жител. При огледа полицаи и огнеборци са намерили доказателства за извършен умишлен палеж. Все още не са ясни мотивите за деянието.  

В сряда през нощта бе извършен пореден палеж на кола в град Сандански. Пожарът лумнал към 01:25 часа в лек автомобил “Ауди”, който бил паркиран на улица “Пирин”. Сигнал за инцидента е подаден няколко минути по-късно. Огънят е потушен от екип пожарникари от града. Въпреки намесата им е изгоряла лявата страна на автомобила. Полицаи заловиха мъжа, съпричастен към извършеното престъпление.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини