Община Сатовча подкрепи благородна инициатива с един тон капачки и кенчета

Снимка илюстративна
Снимка илюстративна

Общинска администрация-Сатовча за пореден път показа своята съпричастност и подкрепа на каузата „Капачки за бъдеще“. Отново се проведе масова кампания за събиране на пластмасови капачки на територията на общината в помощ на организираната от благотворителната организация „Капачки за бъдеще“ кампания за набиране на средства за осигуряване на поредната специализирана линейка за деца.

Всички капачки, събрани в металните сърца на територията на общината, а и от съпричастните с кампанията фирми и физически лица, бяха предадени на събирателния пункт пред сградата на кметството в общинския център. Събрани бяха и много чували с алуминиеви кенчета. Общинска администрация-Сатовча транспортира събраните около 1000 килограма капачки и кенчета до база на благотворителната организация „Капачки за бъдеще“ в Благоевград.

„Ние продължаваме с инициатива! Направете го и вие! Доказали сме, че заедно можем! Нека отново сме част от доброто!“, призоваха от Община Сатовча.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини