Нова гордост за Симитли! Георги Христов е европейски вицешампион по ММА

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Двукратният републикански шампион по ММА в тежка категория – Георги Христов, който е от град Симитли, стана вицеевропейски шампион по ММА в тежка категория. И даде пак повод на своите съграждани да се гордеят с поредния му голям успех.

Христов беше на крачка от европейския връх, но загуби финалната битка с лекарско решение от Тириел-Лука Абрамович (Хърватия). Отворена аркада на лявата вежда на Христов във втори рунд накара лекарите да прекратят мача заради стичаща се кръв в лявото око и неспособност на Христов да вижда, с което той не беше съгласен.

Георги взе участие в първенството с националния отбор. Европейското първенство се проведе в Белград, Сърбия.

Община Симитли поздравява Георги Христов и му пожелава здраве и още много постигнати успехи!

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини