Дами впечатлиха зрителите на рали в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград
Дамско рали „На високи токчета“ предизвика много емоции вчера в парк "Македония". 11 дамски отбора от Благоевград, София, Велико Търново и Казанлък влязоха в оспорвана надпревара за призовите места.
 
За първи път в рали „На високи токчета“ организаторите допуснаха и мъжки екипажи. Те бяха предизвикани да покажат умения зад волана и да подобрят най-доброто време на дамските отбори. Резултатите от скоростното им шофиране не бе отчетено в крайното класиране, тъй като участието им бе в подкрепа на инициативата.
 
Събитието се организира от Автомобилен спортен клуб „Диамо“, както и със съдействието на Община Благоевград и Доброволно формирование „Георги Измирлиев – Македончето“. Ралито бе под надслов „Ние шофираме с отговорност“. В атрактивното автошоу дамите демонстрираха умения в управлението зад волана и получиха аплодисментите на публиката с майсторското си каране. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини