Честит празник, лесовъди, горски работници и служители! Пазете все така гората, бъдете нейни стожери!

Снимка: ЮЗДП
Снимка: ЮЗДП

Екипът на "Илинден Прес" поздравява с професионалния празник – Седмицата на гората, всички лесовъди, горски работници и служители! Тази година събитието е под мотото „Гората е живот и... обща отговорност!".

Пожелаваме на всички, които пазят този ценен природен дар - нашите гори, да са здрави, вдъхновени и все така всеотдайни в своята мисия! Защото гората е национално богатство, което всички ние сме длъжни да съхраним за тези след нас.

Гората е извор на живот, тя е богата традиция и поглед в бъдещето. Но има нужда от всеки един от нас, от нашия разум, от нашата отговорност.

Но най-вече Вие - лесовъдите, горските работници и служители, сте призвани да опазвате горските територии и да се грижите с цялото си сърце за тях!

Благодарим Ви за усилията, за отдадеността, за грижата към българската гора!

Бъдете! Дерзайте! Сбъдвайте!

Честит празник!

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини