Самолет се разби на магистрала, две са жертвите на инцидента

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Самолет се разби на магистрала във Флорида. Двама души са загинали. От полицията засега не могат да определят дали някоя от жертвите е била в кола на пътя. Частният реактивен самолет е излетял от столицата на щата Охайо, съобщи NOVA.

Пилотът опитвал да кацне на летището на град Нейпълс, но самолетът се разбил преди това. Машината е ударила поне един автомобил. На борда е имало петима души, като властите не съобщават в какво състояние са ранените.

Според авиодиспечерите на летището, авиаторът е съобщил по радиото, че и двата му двигателя са отказали. Катастрофата предизвика огромно задръстване. Тя стана на една от най-натоварените магистрали, която свързва Маями и Атланта.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини