Бомба се взриви в центъра на гръцката столица Атина

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

В центъра на Атина, близо до сградата на Министерството на труда, снощи избухна бомба и нанесе щети на сградата. При взрива няма пострадали, съобщава в. „Катимерини“. Полиция и пожарникари са обезопасили района, след като устройството е било взривено в 1.29 сутринта местно време, а Отделът за борба с тероризма разследва взрива.

40 минути по-рано неизвестно лице от името на неизвестната засега организация „Революционен клас за самоотбрана“ е изпратило предупреждение до вестник "Ефимерида Тон Синтактон", че в близост до министерството има поставено взривно устройство, информира БГНЕС.

В друго обаждане човек казал, че е поставена бомба пред банка, намираща се в близост до министерството. Вестникът веднага уведомил полицията, която обградила мястото. Държавната телевизия ERT съобщи, че взривното устройство е било в торба, поставена на ограда пред сградата на банката в близост до министерството.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини