Иван Гешев: Нашата цел е да сложим партиите на диета, защото преядоха с власт

Снимка: Илинден Прес
Снимка: Илинден Прес

Бившият главен прокурор Иван Гешев избра Бургас, за да представи новото обединение „Граждански блок“. В платформата участват различни граждански организации с уточнението, че това не е политически проект. Но си поставят за цел да променят сегашния политически модел и да работят за българските граждани, информира NOVA.

„Нашата цел е да сложим партиите на диета, защото те преядоха с власт и се превърнаха в търговци и търговски корпорации. Нашата цел е, когато участваме на избори да участват само граждани, а не партийни послушковци, определени от лидерите, които натискат копчето. Нашата цел е да не се репродуцират негодници в управлението. Който за нищо не става, става началник, това виждаме около себе си”, заяви Гешев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини