Слънчеви мигове ни подарява днешният януарски ден, ще падне дъжд в Западна България

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Днес облачността ще е променлива, преди обяд над Западна България по-често значителна и на отделни места ще превали слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили и ще е умерен и силен. Максималните температури ще са между 7° и 12°, в София - около 8°.

В планините облачността ще е променлива, по най-високите върхове - по-често значителна. На места ще има слаби превалявания от сняг, преди обяд в масивите от Източна България - от дъжд. Ще духа силен и бурен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е около 3°, на 2000 m - около минус 3°.

По Черноморието облачността ще е променлива и на изолирани места ще превали слаб дъжд. Максималните температури ще са 9°-11°. Температурата на морската вода е 6°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини