Кемпер пламна в огън на паркинг пред хипермаркет в Сандански

Кемпер пламна в огън на паркинг пред хипермаркет в Сандански

Кемпер лумна в пламъци на паркинга пред хипермаркет в град Сандански. Караваната се запали малко преди 13:00 часа днес. Веднага на място пристигна екип от огнеборци.

Собственикът на кемпера е излязъл навреме и е невредим, моторното превозно средство е с чужда регистрация. Пожарникарите се наложи да счупят предното стъкло, за да потушат пламъците , които тръгнали от кабината на возилото. За по-малко от 20 минути огнената стихия бе овладяна.

Няма пострадали хора. Клиентите и персоналът на търговския обект се разминаха само с уплаха. Предстои извършването на оглед, за да се установи причината за пожара в кемпера. На място има и полицейски екип.

                                        Кемпер гори

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини