Първо коледно мотошествие с кауза се проведе в град Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог
Първото коледно мотошествие, организирано с подкрепата на Община Разлог, събра десетки любители на високите скорости в центъра на града вчера.
 
Мотористи от цялата община, облечени като Дядо Коледа, джуджета и елени, създадоха празнична атмосфера, разгласяйки с рев на мотори и АТВ-та, че е Коледа.
 
Любителите на високите скорости преминаха през централните улици на Разлог, привличайки вниманието на деца и възрастни, а в края на своето мотошоу предоставиха възможност на всички желаещи да се снимат с мощните машини на централен площад “Преображение”.
 
В духа на празничната солидарност и подкрепа участниците в коледното мотошествие се обединиха и около благотворителната кауза "Бъди човек-Разлог", дарявайки сумата от 255 лева в подкрепа на хора в неравностойно положение.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини