Пъстра китка от песни и изпълнители ще радва празнуващите на площада в Гоце Делчев за ЧНГ

Снимка: Община Гоце Делчев, архив
Снимка: Община Гоце Делчев, архив

Община Гоце Делчев стяга запомнящо се тържество за посрещането на новата 2024 година. Веселбата ще е на площад "Гоце Делчев" и ще стартира в 23:00 часа на 31 декември.

В продължение на три часа и половина ще властват хубавите песни, кръшните танци и красивите усмивки. На сцената ще се изяват много знакови за региона изпълнители. ще свири оркестърът на Панчо Иванов, а солисти са Магдалена Георгиева, Джемиле Стамболиева и Наум Странджев.

Вечерта ще получи вдъхновяващ отпечатък и от специалните гости. за неврокопчани и техните гости ще пеят певиците Боряна Карпузова, Мария Христова, Любомира Иванова, както и певецът Румен Камбуров.

Виното няма да свърши, музиката ще е на ниво, а настроението - чудесно, твърдят организаторите от Община Гоце Делчев.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини