Тийнейджъри пребиха жестоко жена в София

Снимка: istok
Снимка: istok

Група тийнейджъри пребиха жестоко жена, вероятно бездомна, в София. Тя е получила ритници по цялото тяло. Младежите записали бруталната агресия с телефон и качили клипа в социалните мрежи. На видеото се чува смехът им. NOVA успя да се свържи с бащата на едно от децата, но той категорично отказа да коментира случая. Пред камерата ни застана жена, която познава едно от тях.

„Децата са между 13 и 15 години. Едно от тях е момиче, което е още по-страшно. Предполагам, че причината за агресията е възпитанието от родителите ѝ. Майка ѝ от години е в чужбина. За мен семейството те учи на емпатия и милосърдие. Момичето е дете на разделени родители, което за съжаление е масово и се отразява на психиката”, заяви жената, която поиска да запази анонимност.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини