Рецидивист влиза в затвора за 6 години, блудствал с 30-г. жена в Петрич

Снимка: istok
Снимка: istok

В кратък срок приключи наказателно преследване срещу мъж, обвинен от Районна прокуратура–Петрич за извършено блудство.

В нощните часове на 26.09.2023 г. в неосветена част на междублоково пространство обвиняемият М.С. нападнал 30-годишна жена. Той държал пострадалата със сила за ръка, заплашил я с отвертка и извършил с нея действия с цел да удовлетвори полово желание без съвкупление.

На следващия ден той бил привлечен към наказателна отговорност и задържан.

По време на разследването на престъпното деяние е било установено, че обвиняемият е осъждан, изтърпял е ефективна присъда от 7 години „лишаване от свобода“ за изнасилване, придружено с грабеж при опасен рецидив.

Обвиняемият е предаден на съд с обвинителен акт на Районна прокуратура-Петрич.

Съдебното производство се проведе по реда на съкратено съдебно следствие, като подсъдимият призна всички факти и обстоятелства в обвинителния акт. Районният съд в Петрич постанови присъда, с която призна обвиняемия за виновен. Той е осъден да изтърпи ефективно наказание „лишаване от свобода“ за срок от 6 години при строг режим.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини