Ансамбъл Танец от Северна Македония ще нагорещи сцената в Гоце Делчев с изпълненията си

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Националният ансамбъл на народни игри и песни на Република Северна Македония „Танец“ гостува днес в град Гоце Делчев, за да зарадва с изпълненията си любителите на фолклора.

Незабравим и грандиозен спектакъл очаква тази вечер зрителите, които ще присъстват на концерта на Националния ансамбъл на народни игри и песни на Република Северна Македония „Танец“.

Концертът започва в 18:00 часа и ще бъде в спортна зала „Неврокоп арена“. Всеки, който желае може да присъства, тъй като входът е свободен и концертът е коледно-новогодишен подарък за хората.


Гостуването на ансамбъл „Танец“ в Гоце Делчев е по покана на кмета на общината Владимир Москов. В ансамбъла работят 80 професионални танцьори, инструменталисти, певци, композитори и хореографи. ТАНЕЦ е прочут със своята перфектна игра, певчески изпълнения и ненадминатия колорит на своите спектакли.
Освен в Гоце Делчев ансамбъл „Танец“ ще изнесе празничен концерт и в град Белица на 22 декември.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини