Спипаха двама шофьори да бръмчат край Кулата с фалшиви таксита

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Полицаи заловиха двама мъже от Петрич да извършват таксиметрови услуги с фалшиви таксита край границата с Гърция. Акцията е проведена вчера около 17:00 часа на пътя между петричкото село Дрангово и ГКПП-Кулата, в района на отбивката за село Тополница.

Полицейски служители на РУ-Петрич са спрели за проверка лек автомобил „Опел Астра“, който не е вписан в списък към удостоверение за извършване на таксиметров превоз на пътници. Колата шофирал 61-годишен мъж от южния град.

Проверка е направена и на лек автомобил „Хюндай“, обозначен като таксиметров автомобил с опознавателни знаци и посочен таксиметров превозвач, без да е вписан в списък към удостоверение за извършване на таксиметров превоз на пътници. Возилото управлявал 48-годишен мъж от Петрич.

В хода на проверката е установено, че всеки от двата автомобила извършва нерегламентиран обществен превоз на пътник срещу заплащане. За случаите е уведомена компетентната прокуратура и са образувани досъдебни производства.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини