Призоваха за феърплей на футболния турнир в Гоце Делчев, отстраниха Селските бекове

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев
Продължава турнирът по футбол на малки врати "Купата на Гоце Делчев" 2023. Срещите се играят в спортна зала "Неврокоп арена".
 
Днес ще се изиграят последните мачове от груповата фаза на турнира и ще бъдат определени последните класирани за елиминационната фаза.
 
Заради хвърлени предмети по терена от феновете на отбора "Селските бекове" и неспортсменско поведение на футболистите тимът бе изключен от турнира. Отборът и записаните състезатели няма да бъдат допускани повече до участие в турнири, организирани от Община Гоце Делчев.
 
Призовават се всички отбори и техните фенове да запазят спортсменския дух в навечерието на коледните и новогодишните празници, в противен случай турнирът ще бъде прекратен.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини