Полицаи спипаха 15-г. младеж да кара кола, возел родителите и брат си

Снимка илюстративна, фото: Илинден Прес
Снимка илюстративна, фото: Илинден Прес

Екип на Специалицизираните полицейски сили при СДВР залови 15-годишно момче, което шофирало из основните улици в столичния квартал "Младост 4".  

Мощният автомобил бил спрян за проверка тази вечер на ул. "Филип Аврамов". На седалката до 15-годишния водач седял 17-г. му брат. На задната седалка била майка им на 34 г., на която се води автомобилът, и бащата на 38 г. Автомобилът ще бъде дерегистриран, а на майката на водача ще бъде съставен акт.

Ще се сезира Държавната агенция за закрила на детето за случая с 15-годишния водач. Това съобщи в ефира на „Събуди се” по  NOVA старши инспектор Цветан Среднев от 7 РПУ – София.

Мощният автомобил бил спрян за проверка в събота на ул. "Филип Аврамов".

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини