Край на примирието между Израел и Хамас

Снимка: Уницеф, пресцентър
Снимка: Уницеф, пресцентър

Край на примирието в Близкия Изток. След седмица без огън израелски военни съобщиха, че подновяват бойните си действия срещу „Хамас”. Те обвиниха палестинската групировка, че нарушава условията на договорката, която изтече преди час и очевидно няма да бъде подновена, информира NOVA.

Това се случи, след като рано тази сутрин палестинска ракета беше прихваната над израелска територия, а сирени за въздушна опасност изправиха на крак жителите на районите в близост до Газа. На свой ред медии, близки до "Хамас", съобщиха, че в северната част на Газа е имало изстрели и експлозии.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини