Изборът за кмет на София влиза в съда

Изборът за кмет на София влиза в съда

Кметската надпревара за София влиза днес в съда. След като преди седмица магистратите отхвърлиха искането на загубилия балотажа кандидат-кмет Ваня Григорова за спиране на клетвата на Васил Терзиев като градоначалник, то сега казусът ще се разгледа в открито съдебно заседание.

Григорова атакува победата на Терзиев, като твърди, че има сериозни разминавания между действително подадените гласове и отчетените в протоколите на секционните избирателни комисии. Разликата между двамата на втория тур, който се проведе на 5 ноември, е под 5000 гласа.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини