Чакат предложения от жителите на община Банско за ремонти на улици

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
Банскалии имат думата за ремонтите през следващата година. В момента се изготвя инвестиционната програма на общината за 2024 г. В нея ще бъдат заложени ремонти на улици, тротоари, зелени площи и улично осветление във всички селища на община Банско.
 
Общинското ръководство очаква да получи предложения от местните хора във връзка с изготвяната програма. Гражданите могат да споделят мнението си кои улици и тротоари е наложително да бъдат предвидени за ремонт. Резултатите от допитването ще бъдат анализирани и взети предвид за включване, но при възможност, в инвестиционната програма за 2024 г.
 
Може да участват в анкетата в срок до 31 декември чрез страницата на Община Банско - www.bansko.bg, на адрес info@bansko.bg или като внесат писмено предложение в Центъра за административно обслужване в Общинска администрация - Банско.
Линк към анкетата:

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини