Проходими са републиканските пътища в Пиринско, само през Предел не минават товарни автомобили над 12 тона

Снимка: АПИ
Снимка: АПИ

Почистени и проходими са републиканските пътища в Благоевградска област. Ограничение е въведено само на прохода Предел, където е забранено преминаването на товарни автомобили над 12 тона. Всички снегорини и почистваща техника по оперативния план за действие в зимни условия са на терен. Все още вали сняг във високите части - на Попови ливади, на Юндола и на Предел.

"Екипите се справиха с предизвикателството на първия сериозен сняг, който падна в региона. Организацията бе добра, работи се цяла нощ, за да може навсякъде пътищата да са проходими. Снегът намалява, надяваме се, че скоро обстановката съвсем ще се нормализира", казаха от Областно пътно управление - Благоевград. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини