Тошко Йорданов от ИТН: ПП-ДБ нямат моралното право да управляват след резултатите на местните избори

Тошко Йорданов
Тошко Йорданов

В момента "Продължаваме промяната- Демократична България" нямат моралното право да управляват с резултата, който постигнаха на местните избори. Това каза председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов.

Коментарът на Йорданов е в отговор на въпроса ще оцелее ли сглобката, уточнява БТА

Той посочи, че колкото по-бързо си замине това правителство, толкова по-добре. По думите на Йорданов това е "ужасно вредно за цялата страна правителство". "Тази сглобка рано или късно ще се разпадне, защото първо е зачената в грях, второ е вредна, трето - ГЕРБ ще ги изхвърлят като парцал в момента, в който не им вършат вече работа, а вече ПП-ДБ нанасят само щети, включително и на ГЕРБ", каза Йорданов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини