Над 300 таланти в борбата от 7 държави излизат на тепиха в Гоце Делчев

Снимка илюстративна
Снимка илюстративна
Над 300 млади таланти се очакват във второто издание на турнира за подрастващи в свободната борба за купа "Неврокоп" в Гоце Делчев, който ще се проведе на 4 ноември /събота/ в зала "Неврокоп арена".
 
Надпреварата е за подготвителни групи, деца, момчета и момичета и се организирана от клуб по борба "Пирин" съвместно с община Гоце Делчев.
Схватките започват в 10 часа, а откриването е от 9.30 часа.
 
Очаква се в турнира да вземат участие отбори от България, Гърция, Северна Македония, Молдова, Турция, Латвия и Белгия. Миналогодишното първо издание предложи изключителни емоции, както за участниците, така и за публиката. Очакванията са тази година турнирът да бъде още по-силен и интересен.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини