Армията на Асад контролира важния квартал Ханани в Алепо

Армията на Асад контролира важния квартал Ханани в Алепо

Въоръжените сили на Сирия с поддръжката на отрядите на опълчението са установили пълен контрол над квартала Ханано (Масакин-Ханано) в Алепо, съобщава  ливанския ТВ канал Al Manar.

Това е било осъществено в рамките на военна операция на правителствените войски против въоръжените групировки в Източно Алепо.

Отбелязва се ,че този квартал е най-големия и в източните части на града и е играл важна роля в защитата на незаконните формирования  там.

Сирийската армия няколко дена е нанасяла удари по укрепленията и батареите на противника в Ханано. Благодарение на този успех ,те фактически отварят проход за своите сили ,към северната страна на източен Алепо.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини