Симитли също има познат кмет - Апостол Апостолов спечели убедително битката с опонента си Дамян Качулски

Апостол Апостолов
Апостол Апостолов

Апостол Апостолов ще е кмет на община Симитли за шести пореден мандат. на тези избори той се яви като кандидат на своята партия - ПП "Партия на зелените". Негов опонент бе младият и получил образованието си зад граница Дамян Качулски, който бе издигнат от партия "Съюз на свободните демократи".

Апостолов, който е известен със своята близост до хората и с готовността си винаги да помогне за решаването на проблемите им, успя да спечели надпреварата за кметсия стол по убедителен начин. При преброени почти 100% от протоколите подкрепата за него от действителните гласове е около 70%, а близо 30% е вотът, който има неговия опонент Дамян Качулски.

Така Апостол Апостол ще е начело на община Симитли и през следващите 4 години, а победата ме бе ознаменувана с пищна заря в небето над град Симитли. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини