Новото начало за община Якоруда идва с новия кмет Мехмед Вакльов от ДПС

Мехмед Вакльов
Мехмед Вакльов

Битката за кмет бе с предизвестен край в община Якоруда. Спечели я по категоричен начин соченият за фаворит Мехмед Вакльов от ДПС. Той получава около 80% от действителните гласове на избирателите, упражнили своя вот днес в града и селата. негови опоненти бяха Мустафа Кьоров от ПП "Има такъв народ" и Мустафа Кьос от ПП "Левицата".   

"Има доста неща, които трябва да се променят тук, в община Якоруда. Но аз съм воден от морала, имам нужния опит, както и младежка енергия, за да успея заедно с хората. Вярвам, че обединени ще поставим това така чакано ново начало за Якоруда, за да се превърне в една европейска община, каквато заслужава да бъде. Защото не е тайна, че жителите на община Якоруда отдавна искат промяна в общинското ръководство, за да може най-сетне да тръгнат градът и селата в правилната посока. Ще отворя широко вратите на Община Якоруда за всички граждани", сподели Мехмед Вакльов.

Той е категоричен, че ще работи да се сложи край на разделението между хората в община Якоруда, да спре разделението на „наши“ и „ваши“. Ще даде всичко от себе си, за да има по-добри дни и за честните и достойни жители на общината. "Ще водя непрекъснат диалог с хората, за да решаваме заедно и навреме проблемите. С тяхната подкрепа ще продължим да работим за развитието на община Якоруда и за благополучието на всеки неин жител", каза още Вальв, новият кмет на община Якоруда.

Още новини