Всички служители в Община Банско вече имат електронни досиета

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
След като по-рано през годината Община Банско финализира процеса за безхартиен документооборот на входяща, вътрешноведомствена, изходяща кореспонденция и административни услуги, сега администрацията стартира този процес по дигитализация и в сферата на човешките ресурси.
 
Вече са дигитализирани електронни досиета на всички служители. По този начин с няколко клика може да се намери пълната информация, която е необходима за всеки служител, без да е нужно да се търси в хартиеното досие. Преди дни стана възможно електронно заявяване на отпуск от служителите в администрацията.
 
С тези нововъведения се осъществява електронно документиране, надеждно съхранение и изцяло електронна комуникация между ръководство и отдели, ясна проследимост и повишаване на контрола при управлението на администрацията.
 
Прозрачността и надеждността на процесите води до по-ясна отчетност и наблюдение, което гарантира нормалното функциониране и управление на човешките ресурси в администрацията.
 
Управленската отговорност, свързана с добро управление, законосъобразност и прозрачност, води до изграждането на добри и надеждни системи, каквито Общинска администрация-Банско продължаваме да изгражда и надгражда.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини