Ураган удари Мексико, природната стихия взе десетки жертви

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Най-малко 27 души са загинали от урагана "Отис", връхлетял западното крайбрежие на Мексико. Местните власти описаха бурята като една от най-мощните, които страната е виждала.

Ураганът засегна тихоокеанския курорт Акапулко, който е с население от около един милион души. Проливните дъждове нанесоха сериозни материални щети, наводниха улиците, откъснаха покриви на къщи и хотели и прекъснаха комуникациите в района.

Най-малко четирима души остават в неизвестност, но акциите по издирването са силно затруднени, тъй като дори въздушният достъп до района е почти невъзможен.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини