Жестоко! Тийнейджър издъхна след побой до смърт, нанесен му от 18-г. младеж

Снимка илюстративна, фото: Илинден Прес
Снимка илюстративна, фото: Илинден Прес

17-годишен младеж почина след побой в Самоков. Сигнал за мъж в безпомощно състояние в получен в 23:20 часа в понеделник, съобщава NOVA

Екип на Спешна помощ е констатирал смъртта на Г.Ю., пристигайки в къща на ул. „Ихтиманско шосе“. Смъртта е настъпила по особено мъчителен начин за жертвата и убийството е извършено с особена жестокост, посочват от държавното обвинение. 

Извършителят А.И., който е на 18 години, е задържан за срок до 72 часа. Предстои да бъде внесено в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини