Кола блъсна изскочило на пътя 3-годишно дете в Сандански

Кола блъсна изскочило на пътя 3-годишно дете в Сандански

Дете се отскубна от ръката на майка си и бе ударено от лек автомобил в Сандански. Инцидентът станал вчера към 17:20 часа на улица “Сердика” в курортния град. Лека кола “Фолксваген Голф”, шофирана от 31-годишен водач от Сандански, блъснал с предната лява част 3-годишно момче, което се отскубнало от ръката на майка си и изскочило точно пред автомобила.

Детето е получило синина на гръдния кош и синина на челото и е настанено за наблюдение във филиала на Югозападна болница в град Сандански. На водача са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини