В Китай се продава рядък вид паяк

В Китай се продава рядък вид паяк

Китайски фермер е намерил във фермата си  циклокосмия – «китайски паяк часовник», у който коремчето му завършва ,като дискообразен срез ,съобщава Chengdu Business Daily.

Известният Ентомолог Чжао Ли твърди .че това е много рядък паяк – от 2000 година в Китай са били намерени едва 6 такива особи . Фермерът даже в началото не е разбрал ,какво е намерил , като е приел ,че това е някаква антикварна реликва. След , като е видял в интернет ,какво е намерил той е разказал на съседите за находката и вече е решил да продаде ценната находка, като се надява да прибере добра сума за това.

Циклокосмия – е един от първите паяци споменати в китайските древни ръкописи .  Всяка такава животинка представлява голяма ценност за науката.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини