Влак помете БМВ на жп прелез край Дамяница, шофьорът загина, дете е тежко ранено

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Влак блъсна автомобил на жп прелез. Загинал е мъж, а дете, пътуващо в колата, е тежко пострадало. Инцидентът е станал днес около 16:33 часа на жп прелез в санданското село Дамяница.

По първоначална информация при спусната бариера и червен светлинен сигнал лек автомобил е предприел изпреварване на колоната от чакащи пред бариерата коли, за да премине по-бързо. Тогава обаче е блъснат от преминаващия влак. Загинал е мъж, който е бил в автомобила, а дете е в тежко състояние. То е транспортирано в болница. Работата по установяване на всички факти и обстоятелства, свързани с инцидента, продължават.

Според жители на Дамяница загиналият е млад мъж от тяхното село. Той е карал лек автомобил "БМВ". По непотвърдена информация в колата е било детето на брат му.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини